dienent

in t zwiegen
heur ik dien stem
uut n wied verleden
en vandoage

zunder noam
dai bist vergeten
wenneer ik mien haand
op dienent leg

Fragment uit ‘Op bezuik’ van Daniël Wolgen.

Lichaamsbewegingen observeer, registreer en analyseer ik zeer gedetailleerd. Hierin ga ik verder dan een bewering over de stand van de voeten, kruisende armen of krabbelen aan de neus. Alle facetten van non-verbale communicatie komen aan bod, met inbegrip van lichaamshoudingen en bewegingen, gezichtsuitdrukkingen, spraakkwaliteit, intonatie, snelheid en subtiele variaties in de formulering van zinnen die verborgen betekenissen onthullen in wat er wordt gezegd.

Van jongs af aan heb ik een passie voor de wijze waarop mensen met elkaar communiceren. Vaak werd ik er op gewezen dat ik als kind soms ongegeneerd mensen kon observeren. In de loop van de jaren kreeg ik steeds vaker feedback uit mijn omgeving over mijn luisterkwaliteiten en observatievermogen. Het begon me steeds meer te verwonderen dat ik iets waarnam wat anderen was ontgaan.

Na mijn besluit om me beroepsmatig te gaan verdiepen in non-verbale communicatie en dan in het bijzonder lichaamstaal heb ik diverse nationale – en internationale opleidingen en trainingen gevolgd en een groot aantal lichaamstaalanalyses gemaakt.

Naast diepgaande kennis over lichaamstaal bestaat mijn bagage uit een technische, organisatiepsychologische en bedrijfskundige (MBA) achtergrond. Met meer dan 25 jaar ervaring als adviseur, manager en coach kan ik mij goed inleven in managementdilemma’s, organisatievraagstukken en interpersoonlijke kwesties.

Mijn stijl wordt door anderen beschreven als respectvol en oordeelsvrij met een no-nonsense aanpak vanuit diepgaande kennis.

Een breed netwerk van adviseurs uit diverse disciplines heb ik tot mijn beschikking als dat nodig is.

Bent u geïnteresseerd? Ik kom graag naar u toe.
Veel is mogelijk. Alles is bespreekbaar!