workshops

De workshop Lichaamstaal voor Dummies is een luchtige workshop. Zeer geschikt voor mensen die hun basiskennis op het gebied van lichaamstaal willen vergroten. Ook kan deze workshop worden gevolgd ter oriëntatie op eventuele andere workshops of trainingen. Vanwege het luchtige karakter is deze workshop ook geschikt voor groepen die samen een leuke en nuttige dag, middag of avond willen beleven. Teambuilding, dagje uit met vrienden of familie, schoolexcursie.


Details

Tijdstip: in overleg

Duur: 2 uur

Investering: €49,- per persoon (exclusief btw)

Data: in overleg

De workshop proeven aan lichaamstaal is een middag vol interactie en oefening. Na deze workshop kunt u uitleggen wat non-verbale communicatie is. Heeft u geproefd aan een aantal theoretische concepten waarmee u de taal van het lichaam kunt verstaan en is u een buffet aangeboden van diverse lichaamstaalsignalen. Tijdens deze workshop doet u inspiratie op om op een andere manier naar mensen te kijken en is zeer geschikt als oriëntatie op één van de verdiepingscursussen.


Details

Tijdstip: 14.00 – 17.00 uur

Duur: 3 uur

Investering: €89,- per persoon (exclusief btw)

Data:

  • Vrijdag 26 april 2019 in Groningen
  • Donderdag 19 september 2019 in Zwolle

Tijdens de workshop Introductie lichaamstaal leer je de basis van lichaamstaalcommunicatie. We gaan aan de slag met ‘waarnemen’ en zetten een eerste stap in ‘interpreteren en betekenis’ geven. U krijgt achtergrondinformatie die u thuis op uw gemak kunt raadplegen en u krijgt handvatten uitgereikt die u direct kunt toepassen.


Details

Tijdstip: 13.00 – 17.00 uur

Duur: 4 uur

Investering: €110,- per persoon (exclusief btw)

Data:

  • Vrijdag 10 mei 2019 in Groningen
  • Donderdag 21 november 2019 in Zwolle

Na het volgen van deze workshop bent u zich meer bewust van de kracht van non- verbale communicatie. Kunt u een groot aantal lichaamsbewegingen herkennen, Kunt u onderscheid maken in macro- en micro-expressies. Kunt u een profielschets maken van een gesprekspartner en heeft u een beeld van uw eigen uitstraling. Deze workshop is geschikt als basis voor mensen die willen werken aan beroepscompetenties zoals aandacht en begrip tonen, inlevingsvermogen, richten op de behoeften en verwachten van de klant, conflicthantering en onderhandelingsvaardigheden.


Details

Tijdstip: 09.00 – 17.00 uur, onderbroken door een lunch

Duur: 8 uur

Investering: €169,- per persoon (exclusief btw)

Data:

  • vrijdag 31 mei 2019 in Groningen

Werkt u aan een bepaald thema- of organisatiedoel binnen uw organisatie? Ik kan voor u een workshop op maat ontwikkelen. Neem gerust contact op om samen de mogelijkheden te verkennen.

.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een van de workshops?

Neem dan gerust contact op met Dienent: info@dienent.nl of 06 15 01 79 39